Swingers Date Club

Swinger Travel Categories

Swinger Travel Tags

blowjob Cap D'Agde exhibitionists Nude Beach nudity mandatory Plage Naturiste Nudite Obligatoire Sex in Public swingers

Swingers Travel Search Terms

Popular Posts

Recent Posts

Local Sex

Get laid tonight in SDC

Swingers Club Search Terms

Keywords: Cap d'Agde sex 481 cap d'agde nude 281 cap d'agde swingers 164 SWINGER BEACH 157 nude sailing 154 beach swingers 152 nudist 147 SWINGERS BEACH 139 cap d'agde swinger 136 nudist swingers 134 cap d'agde nudist 123 french nude beach 119 nude beach france 114 nudists 79 france nude 78 nudist swinger 76 naked sailing 73 nude swingers 72 french nudist 71 beach swinger 68 cap d agde sex 67 Cap d'Agde 63 france nude beach 61 sailing nude 57 cap d\'agde swingers 56 Keyword Cloud by Rome Loft

Site menu:

Swinger Travel Posts

Keywords: Cap d'Agde sex 481 cap d'agde nude 281 cap d'agde swingers 164 SWINGER BEACH 157 nude sailing 154 beach swingers 152 nudist 147 SWINGERS BEACH 139 cap d'agde swinger 136 nudist swingers 134 cap d'agde nudist 123 french nude beach 119 nude beach france 114 nudists 79 france nude 78 nudist swinger 76 naked sailing 73 nude swingers 72 french nudist 71 beach swinger 68 cap d agde sex 67 Cap d'Agde 63 france nude beach 61 sailing nude 57 cap d\'agde swingers 56 Keyword Cloud by Rome Loft

Cap D’Agde Swingers Clubs

Cap D’Agde Swingers Clubs

Geen swinger zouden sterven zonder ervaren Cap d’Agde. Tienduizenden seksuele avonturiers migreren over heel Europa elke zomer wekenlang heerlijk zonnebaden en seks. Er is nergens als de wereld, dag Naked City gericht op een fantasic strand ‘s nachts met een constellatie van swingende clubs verdrongen door de kosmopolitische Libertines.
Night Cap – Port Nature

Er zijn 8 swingers clubs in en rond Cap d’Agde en twee van hen behoren tot de beste in de wereld. In de zomer, het station werd de stad alleen nudisten wereld met een bevolking van 40.000, vele paren op zoek naar seks en zon.
CLUB GLB

Er zijn zes clubs swingers ‘actief in Cap d’Agde. Glamour in Heliopolis, Tantra en de Jules Port in de natuur; De Pharon, Hamam 2et2 Nat en Port Ambonne.
GLAMOUR

Er zijn vijf goede dingen over Glamour, nacht swingers Prime Cap’s “sinds 1998: er zijn genoeg aantrekkelijke mensen, het heeft drie bars, twee van hen buiten in de koelere lucht, het is erg druk op de dansvloer met een DJ vangt de sfeer en betrokken om mensen, het heeft twee netwerken van grotten er die zijn omgetoverd tot game kamers en kelder deuren worden gehouden voor niemand onder u verlof of die niet mogen (een weg is couples only, de andere laat enkele mannen).

Aangekomen in de Glamour Bar buiten het restaurant in Villa Romaine, hoog boven het strand in de armen van Heliopolis. Soms is er een menigte opknoping rond de controle bar op de kleding (en mensen) naar binnen De Glamour is momenteel de duurste club in Kaapstad, 35 € met twee gratis drankjes. Dit is de norm, maar de meeste clubs bieden een € 45 met zes Drinken optie. Nadat uw tokens zijn uitgeput de drankjes zijn duur – onze review betaalde € 12 (£8)ijs voor wodka.

U komt in een gebied met outdoor barkrukken neergestreken rond vaten voor de zitting. Aan de rechterkant zijn er stappen die leiden tot een gebied van de onderste balk, nog steeds buiten, maar bedekt met een luifel. Er zijn meer tafels en stoelen hier en in de linker hoek is een klein verhoogd podium dansen marmer. Voordat dat er stappen die leiden binnen en hangen omdat ze zijn een goede plek om gezien te worden.

In de bar van buiten, je kan lopen in een ontvangsthal en sla rechtsaf naar de disco. Er is een kooi onmiddellijk aan uw linkerkant met een vrouw, of vrouw, of een paar capriolen – zij zijn vakantiegangers als jij, geen professionals. De dancfloor is bijna altijd vol en soms stopt bij een danswedstrijd waarbij het algemeen zien exhibitionisten. Tegen de muur aan de rechterzijde van zijn krukken en stoelen en als je verder langs de bar is er meer aan beide kanten tot je de brede trap die je naar beneden.

Aan de onderkant zijn de toiletten en twee deuren bewaakt door het personeel – elke twist leidt tot een lange donkere gang die slingert zich door de hallen en stands van games verleden. De linker deur leidt naar de couples only, terwijl enkele mensen zijn toegestaan ​​in het gebied Playzone aan de rechterkant. Alles is van hout en er zijn veel casual jailbars en gordijnen om de dingen aan het zicht onttrekken. In een of twee plaatsen is er voor het afbinden of andere leidinggevenden van S & M-apparatuur.

Kans groot dat het zal absoluut deinende menigte met elk eenpersoonsbedden en paren of groepen met een actie tegen de muren en ligplaatsen. De gateway zal ook druk als koppels proberen om ergens aan te sluiten in de hoop of gewoon wrijven enkele nieuwe vrienden te vinden. De sfeer is ongelooflijk.

Glamour heeft zijn nadelen ook. Blijkbaar, de fabriek van de VN de Fransen zeggen “(een plant), want ook al heeft de mooiste, veel van hen zijn voyeurs en blokkeren de ingang en loopbruggen van de speelkamer ondergrondse zonder bij te dragen aan de actie, de airconditioning is zeer goed, maar de plaats maakt het bijna te koud als de muziek is ontegensprekelijk een groot deel van de bevolking in de bar zijn er om te zien of gezien te worden en niet te delen, en het sluit vroeg, op 2am. Dus als je wilt blijven moet je ergens terug naar af met vrienden of ga naar Tantra, waar betaal je (geacht hetzelfde bedrijf) opnieuw in te voeren

Echter, de meeste paren die voor ons in 2003 opnieuw bezien Glamour gedachte was nog steeds de beste club op de site.
DE TANTRA

U direct op de dansvloer van muur tot muur is 20 vierkante meter. Muziek wordt gezegd dat het erg goed en soms zijn er optredens op het podium – toen de club werd The Loft Dance genoemd daadwerkelijk opwegen tegen de swingende.

Er is een wenteltrap die leidt tot het recht van de dansvloer tot de game room en restauarnt belangrijkste hierboven. Achter de dans club sluit, met een balk aan de linkerkant en tafels en stoelen aan de rechterkant. Er is een ontwijkende beweging, waar het erg smal, dan is er een rustige bar aan de rechterkant en een speelzaal in de rug.

Boven is de eethoek om te ontspannen en chill-out na middernacht, verwend door de serveersters niet goed duidelijk de tabellen. De belangrijkste speeltoestellen bovenverdieping heeft schone kamers, nieuw en goed gedaan.

Tantra is later open dan alle clubs, dus mensen die niet genoeg tijd gehad om te migreren van Glamour als het sluit om 2am. In 2003 werd een aantal paren van ons beperkt nazicht voelde nu, dat een avond leuker dan Glamour en allemaal zeer prasied.
Van juli ON

Het is de club leidende koppels enige plaats in Port Nature 5. Entry is 45 € met 6 kopjes of 35 € met 2 drankjes. De club is geopend van 11 uur tot 6 uur elke avond van de week voor e seizoen (1 mei-30 september) en op vrijdag en zaterdag buiten het seizoen.

De maand juli is op een verdieping en spiegels maken het overal groter lijken dan het eigenlijk is. Het decor is een roman en het gevoel er zijn veel comfortabele banken rond salontafels. Er is een klein platform ondersteund door twee palen met spiegels waarin de bezoekers de inspanningen worden aangevuld met af en toe professionele dansers.

De bar personeel is erg gastvrij. Speelkamers (rechts als je gaat) zijn klein, maar schoon en kan wat werk om de sfeer te verbeteren doen. Er zijn douches met handdoeken naast de speelkamer. De muziek was goed, maar als een beetje gedateerd door de beoordelaars. Er zijn een heleboel van de actie op de banken rond de dansvloer.
DE Pharon

Maar de kleinste club in Kaapstad, Pharon laat een eenvoudige jongen en zijn klanten zijn vermoedelijk bi-en homoseksuele mannen op te nemen.
NAT HAMMAM

Als een sauna club Nat Hamam heeft geen dansvloer. U aan het ene uiteinde van een smalle balk kamer met de balk aan de linkerkant. Er zijn krukken en lage stoelen. Aan de achterzijde, rechts en vind een grote speelzaal aan de rechterkant met matrassen geplaatst tegen de rechter muur. Ook in de sauna’s, stoombaden, enz. worden links en je kunt de gang volgen naar een kamer nog steeds games alleen.

Als recensenten Fever bezocht in de nacht koppels “Enkele jaren geleden had de club geen sfeer en niet te vol. Paren in de speelkamer waren naast elkaar te liggen en niet veel interactie. Nat Hamman is een “gemengde club kan leren eenvoudige vent, maar hij heeft een zondagavond tussen 9pm en koppels 1am. In feite wordt het beschouwd vooral bezocht door mannen. Le Jules, nu alleen koppels, was een homo club voor een tijdje en Le Hammam Pharon en Nat kan nu worden het dienen van mensen die het gebruiken.
2 en 2

Uitgesproken als in het Frans (twee en twee) Dit is een nieuwe club, sauna, couples only naast Nat Hamam Port Ambonne. Nog geen reviews.
CLUBS Agde

Er zijn nu slechts een club in de stad Agde, Les Quai des Anges, soms ook wel “The Feeling”, dat was zijn naam voor meerdere jaren. Het is midden in de oude stad aan de rivier.
Het dok van ENGELEN

Deze worden gebruikt om sommige paren club ‘favoriet omdat het eruit ziet en voelt zich het meest als een normale discotheek en een speelkamer intiem. Het is gelegen aan de oever genoemd Quai des Dames en de kamers zijn uitgehouwen in de rots onder een van de oude pleinen.

Wanneer u het speelveld is direct voor je. Slaat u rechtsaf het grootste deel van de club die zojuist is gerenoveerd. Er is een bar aan de linkerkant met tafel en stoelen aan de rechterkant. Voorbij de bar is een geweldige discotheek beklede ruimte met tafels en stoelen en achter haar recht is een verhoogde woonkamer. De club beschikt over een geavanceerde verlichtingssysteem.

Het speelveld is niet groot door de normen Kaap en bestaat uit een L-vormige gang met hutten van verschillende maten naar buiten. Sommige zijn zeer laag als je moet bukken om in te voeren, terwijl anderen in de plaats, zodat je een kleine ladder te beklimmen. De sfeer was befaamd om fantastisch zijn als u aan het juiste nacht. We kregen te horen dat nu alleenstaande mannen elke avond van de week staat – wat natuurlijk leidt tot een andere sfeer, maar ook voor hen die haar zoeken.

De Quai des Anges heeft een bewateringssysteem voor diverse andere clubs. U moet uw tickets van tevoren op de deur voor 3 of 5 drankjes, omdat de drankjes zijn veel duurder als je contant betalen. U kunt altijd koopt een fles en houdt het achter de bar goed. Aandacht voor bier, als je er een aangevraagd, zal het 7% – een probleem als je rijdt.
HET KASTEEL

De locatie van Agde was oorspronkelijk een landhuis en is omgeven door een hoge muur die de privacy biedt aan een groot park. Jarenlang was het een Swing Club en een restaurant met een duidelijke M & M boord. Hij had een disco, een jacuzzi en een speeltuin vlakbij oude stenen wenteltrap. Deze reeks van onderling verbonden kamers en hutten van verschillende grootte en verlichting voorraden, schandpaal, enorme X-vormige frames had met zwepen zweepslagen en andere martelingen kit opknoping op de muren voor u om een ​​ronde te kiezen. Er waren ook veel mensen laten zien hoe dominant of onderdanig, ze zijn (meestal met hun partner – tenzij je wilt als vrijwilliger).

De club is nu voorbij, maar we hoorden dat de kamers beschikbaar zijn er als u de eigenaar weten – waarschijnlijk niet al te veel Britten passen deze beschrijving.
De Extasia

De club nestelt zich in een oude wijnmakerij genaamd Domaine St-Jean des Sources, een breedspoor weg D51 dan Marseillan, ongeveer 7,5 mijl van Kaapstad. Het is 20 minuten met een huurauto of taxi.

De Extasia is een van de beste swingers clubs in de wereld voor omvang, de verscheidenheid en spektakel, het kan de beste zijn. Hij heeft een website en de Engels versie is onlangs verbeterd met de hulp van een koorts – we hebben gezien met het Engels en een deel van de kaarten en tekst op deze pagina.

Leer de Extasia, linksaf de D51, ga de weg en passeren de boerderij aan de linkerkant in te schakelen in het uitgestrekte gebied van parkeren. Het restaurant Palaisia ​​Occitaanse opent aan deze kant. Als u eerder aankomt, kunt u mogelijk in de straat parkeren bij de ingang van de club of zelfs op de parking op de binnenplaats zelf, die zal redden vrouwelijke partners van struikelen op het gras partij in hun schoenen. Zo niet, dan moet je lopen op het veld en in het steegje aan de deur van de club. De Club opent om 10u en kost 35 € per koppel met een gratis drankje per stuk. Na de drankjes zijn € 10 per ongeacht of zij onder andere geesten of gewoon een mixer.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
26
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!

Nudisten vs Swingers Cap D’Agde

Nudisten vs Swingers Cap D’Agde

Frankrijk nudist mullahs in oorlog met swingers ‘

Cap D’Agde Swingers Naakt Strand

Cap D

Een van de bekendste naaktstrand van Europa kolonies het onderwerp is geworden van een bijzonder onderzoek door Franse rechercheurs na de vernietiging van drie nachtclubs in brand toegeschreven aan naturistenstrand “hardliners”.

De normaal rustige Cap d’Agde, een magneet voor nudisten in het zuiden van Frankrijk, is ondergedompeld in angst. Onderzoekers vermoeden “fundamentalist” naturisten van onderdak een wrok tegen de échangistes, of Partnerruil, die naar de stad getrokken door de belofte van seks.

Een zogenaamde boîte echangiste, of vrouw-swapping club, genaamd Glamour, waar koppels deelnemen aan groepsseks, was de eerste die worden gesloopt, in april. De volgende dag de Gouden Palm Re, een ander orgie plaats, ging in vlammen op. In september heeft de Tantra club en Zen, de naburige bar, werden vernietigd in vlamt.

Cap D

Niemand raakte gewond, maar de branden hebben geschokt een gemeenschap waarvan de criminaliteit is tot nu toe gedomineerd door gevallen van exhibitionisme. Onlangs, had de politie in te grijpen als een man geslagen zijn vrouw op het balkon van een appartement voor de bevrediging van de toeschouwers op de binnenplaats hieronder. “Over het algemeen laten we ze aan de slag gaan”, zei een woordvoerder van de plaatselijke gendarmerie. “Maar als er klachten zijn over ongepast gedrag, we moeten handelen.”

Spanningen zijn ontstaan ​​tussen de naturisten, die geloven dat naaktheid is een gezonde keuze van levensstijl en niets met seks te maken, en de échangistes, die zich aangetrokken voelen tot kampen nudist door het vooruitzicht van meerdere partners.

“Wat gaat er op bepaalde plaatsen is niet naturisme,” zei Guy Delfour, voormalig hoofd van de Franse federatie van naturisme. “Naaktheid is slechts een onderdeel van het naturisme. Er zijn andere waarden te erkennen, zoals de bescherming van de natuur. ”

Sommigen in Cap d’Agde kenmerk van de bosbranden fundamentalistische “mullahs van kuise naakt”, zoals een tijdschrift ze noemde, die vaak opgehemeld vakantiegangers venturing op naaktstranden in badkleding. Anderen ontkennen dat naturisten zouden betrokken zijn geweest.

“We willen niet aan de echangiste gezet plaatsen out of business”, zegt Gilles Beaumont, een naturisten en regelmatig in Cap d’Agde. “Het is waar dat we niet graag worden vermengd met de swingers. Maar wij respecteren andere mensen en hun recht om zich te gedragen zoals ze willen. ”

via de nudisten Frankrijk mullahs in oorlog met swingers ‘- Times Online .

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
24
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!

Cap D’Agde clubs échangistes

Pas échangiste doit mourir sans éprouver Cap d’Agde. Des dizaines de milliers d’aventuriers sexuels migrer de toute l’Europe chaque été pendant des semaines merveilleuses des bains de soleil et le sexe. Il n’y a nulle part comme dans le monde, de jour comme une ville nue mis l’accent sur une plage fantasic, la nuit d’une constellation de l’échangisme clubs libertins se pressaient par cosmopolite.

Cap de nuit – Port Nature

Il ya des clubs échangistes 8 “dans et autour de Cap d’Agde et deux d’entre eux sont parmi les meilleurs au monde. En été, la station devient la ville du monde nudistes seulement avec une population de 40.000, dont de nombreux couples à la recherche du sexe ainsi que le soleil.

CLUBS DE CAP

Il ya des clubs échangistes six «effectivement au Cap d’Agde. Le Glamour à Héliopolis; Le Tantra et Le Jules dans la nature Port; Le Pharon, Hammam Nat et 2et2 à Port Ambonne.

LE GLAMOUR

Il existe cinq bonnes choses à propos de Le Glamour, night-échangistes Premier Cap’s »depuis 1998: il ya beaucoup de gens attrayants, il dispose de trois bars, deux d’entre eux à l’extérieur dans le refroidisseur d’air, il est très animé sur la piste de danse avec un DJ capture l’humeur et impliquer les individus, il dispose de deux réseaux de caves bas qui ont été transformés en salles de jeux, et les portes des caves sont gardés de faire entre personne ne vous quitte ou qui ne devraient pas (une route est couples seulement, l’autre permet les hommes célibataires).

Vous arrivez dans Le Glamour du bar extérieur du restaurant de la Villa Romaine, perché au-dessus de la plage entre les bras d’Héliopolis. Parfois, il ya une foule suspendus autour de la barre de contrôle sur les tenues (et le peuple) va po Le Glamour est actuellement de le club le plus cher au Cap, 35 € avec deux boissons gratuites. C’est la norme, mais la plupart des clubs de vous offrir un € 45 avec six option boissons. Une fois vos jetons ont épuisé les boissons sont chères – notre avis payé € 12 (£ 8) pour une glace de la vodka.

Vous arrivez dans une zone bar extérieur avec les selles perché autour de barils pour le siège. Sur la droite il ya des mesures qui descend vers une zone de la barre inférieure, encore à l’extérieur, mais couverte d’un auvent. Il ya plus de tables et de chaises ici et dans le coin gauche est un petit podium surélevé danse marbre. Devant qu’il ya des étapes menant à l’intérieur et les traîner sur eux parce qu’ils sont un bon endroit pour être vu.

Dans la barre de l’extérieur, vous pouvez marcher dans une antichambre et tournez à droite dans la zone de disco. Il ya une cage immédiatement sur votre gauche avec une femme, ou femme, ou un couple cabrioles – ce sont des vacanciers comme vous, pas des professionnels. Le dancfloor est presque toujours plein et parfois la danse s’arrête à un concours impliquant généralement exhibitionnistes montrer. Contre le mur sur la droite sont des tabourets et des chaises et si vous continuez passé la barre il ya plus des deux côtés jusqu’à ce que vous venez de le large escalier qui vous emmène en bas.

Au bas sont les toilettes et deux portes gardées par le personnel – chacun mène à une torsion à long passage sombre qui serpente à travers les salles de jeux et cabines passé. La porte de gauche mène à la couples seulement alors que les célibataires sont Playzone permise dans la zone sur la droite. Tout est en bois et il ya beaucoup de jailbars et rideaux occasionnels cacher des choses à la vue. Dans un ou deux endroits, il ya à fouetter ou à d’autres cadres de S & M équipement.

Les chances sont qu’il ne sera absolument haletante, avec des foules sur absolument tous les lits et les couples ou les groupes ayant une action contre les murs et sur les couchettes. La passerelle sera aussi encombrées que les couples chercher pour trouver quelque part à se joindre à l’espoir ou tout simplement se frotter à de nouveaux amis. Il ya une ambiance assez incroyable.

Le Glamour a ses inconvénients aussi. Apparemment, l’Usine de l’ONU disent les Français »(une usine), car même si elle possède les plus belles, beaucoup d’entre eux sont voyeurs et de bloquer l’entrée et les allées de la salle de jeux de métro sans contribuer à l’action, l’air conditionné est très bonne mais rend le lieu presque trop froid; si la musique est indéniablement une excellente partie de la population dans les domaines de bar sont là pour voir ou être vu et ne partageait pas, et il ferme tôt, à 2h du matin. Donc, si vous voulez continuer à vous devez soit revenir quelque part avec des amis ou aller à Le Tantra, où vous aurez à payer (réputée la même société) encore une fois d’y entrer

Néanmoins, la plupart des couples qui ont examiné pour nous en 2003 Le Glamour pensée était encore le meilleur club sur le site.

LE TANTRA

Vous entrez directement sur le dancefloor mur à mur qui est de 20 pieds carrés. La musique est dit d’être très bonne et il ya parfois des spectacles sur scène – quand ce club a été appelée Le Loft de la danse en fait, l’emportent sur les mouvements de balancement.

Il ya un escalier en colimaçon menant à la droite de la piste de danse jusqu’à la restauarnt et salle de jeux principale ci-dessus. Derrière la piste de danse du club se resserre, avec un bar sur la gauche et des tables et des chaises sur la droite. Il ya une JinK où il devient très étroit, puis il ya un bar tranquille le long de la droite et une salle de jeux à l’arrière.

A l’étage la salle à manger devient une zone de détente chill-out après, vers minuit, gâté que par les serveuses ne pas déblayer les tables correctement. L’aire de jeu principale à l’étage a des chambres propres, nouvelles et bien fait.

Le Tantra est ouvert plus tard de tous les clubs, afin que les gens qui n’ont pas eu assez de migrer de Le Glamour où il ferme à 2h du matin. En 2003, plusieurs de nos couples examen a estimé qu’il était maintenant une soirée plus agréable à que Le Glamour et toutes d’entre eux prasied hautement.

LE juillet’S

C’est le club de premier plan couples seulement sur la place à Port Nature 5. Entrée est de 45 € avec 6 verres ou 35 € avec 2 consommations. Le club est ouvert de 11h-6am tous les soirs de la semaine pendant la saison ème (1er mai – 30 Septembre) et le vendredi et le samedi hors-saison.

Le juillet est sur un seul étage et des miroirs partout font paraître plus grand qu’il ne l’est réellement. Le décor est un roman sentir et il ya beaucoup de canapés confortables autour de tables du café. Il ya une petite plate-forme avec deux pôles soutenus par des miroirs où les efforts des visiteurs sont complétées par des danseurs professionnels occasionnels.

Le personnel du bar sont très accueillants. Les salles de jeux (à droite que vous allez en) sont petites mais propres et pourrait faire quelques travaux pour améliorer l’atmosphère. Il ya des douches avec des serviettes à côté de la salle de jeux. La musique était bien, mais considéré comme un peu daté par les évaluateurs. Il ya beaucoup d’action sur les canapés autour de la piste de danse.

LE Pharon

Mais le plus petit club au Cap, Le Pharon permet au gars simple et sa clientèle est censé comprendre les bi et les gays.

NAT HAMMAM

Comme un sauna club Nat Hammam n’a pas de piste de danse. Vous entrez à une extrémité d’une barre étroite salle, avec la barre sur la gauche. Il ya des tabourets et des chaises basses. A l’arrière, vous tournez à droite et à trouver une grande salle de jeux sur la droite avec matelas disposés contre le mur de droite. En outre dans les saunas, hammams, etc sont à gauche et vous pouvez suivre le couloir encore à une salle de jeux isolée.

Lorsque les commentateurs Fever a visité dans la nuit de couples “il ya plusieurs années le club n’avait pas l’atmosphère et n’était pas trop plein. Les couples dans la salle de jeux étaient couchés côte à côte et non pas l’interaction beaucoup. Nat Hamman est un «savoir mixtes club permet de gars simple, mais il a une nuit le dimanche entre couples 9pm and 1h du matin. En fait, il est considéré comme fréquenté surtout par des hommes. Le Jules, maintenant seuls les couples, a été un club gay pendant un certain temps et Le Pharon et Nat Hammam peut maintenant être au service des gens qui l’utilisaient.

2 ET 2

Prononcé comme en français (Deux et Deux) il s’agit d’un nouveau club, sauna couples seulement à côté de Nat Hammam à Port Ambonne. Aucun avis pour le moment.

CLUBS à Agde

Il ya maintenant un seul club dans la ville d’Agde, Les Quai des Anges, parfois appelé “Le Feeling”, qui était son nom depuis plusieurs années. Il est juste dans la vieille ville sur le fleuve.

LES QUAI DES ANGES

Cette habitude d’être certains couples club «favori car il semble surtout et se sent comme une boîte de nuit normale et a des salles de jeux intimes. Il est situé sur la rive appelé Quai des Dames et les locaux sont taillées dans la roche sous l’une des places vieille ville.

Lorsque vous entrez dans l’aire de jeu est directement en face de vous. Vous tournez à droite pour entrer dans la partie principale du club qui vient d’être rénové. Il ya un bar sur le côté gauche avec table et chaises sur la droite. Au-delà du bar est un espace discothèque grande bordée de tables et de chaises et derrière elle à droite est un salon soulevées. Le club dispose d’un système d’éclairage de pointe.

L’aire de jeu n’est pas grande par rapport aux normes Cap et se compose d’un couloir en forme de L avec cabines de différentes tailles leader en dehors. Certains sont très bas si vous avez de se baisser pour entrer tandis que d’autres sont en place afin que vous ayez à monter une petite échelle. L’atmosphère y avait la réputation d’être fantastique si vous avez trouvé la nuit à droite. On nous a dit qu’il permet maintenant à des hommes célibataires tous les soirs de la semaine – ce qui conduit naturellement à une ambiance différente, mais encore pour ceux qui la recherchent.

Les Quai des Anges a un système d’abreuvement différents pour les autres clubs. Vous devez acheter vos billets à l’avance sur la porte pour 3 ou 5 verres parce que les boissons sont beaucoup plus cher si vous payez comptant. Vous pouvez toujours acheter une bouteille et de le garder derrière le bar bien. Attention à la bière, si vous venez de demander une, ce sera 7% – un problème si vous êtes au volant.

LE CHATEAU

Ce lieu à Agde a été à l’origine une maison de campagne et il est entouré par un haut mur qui donne la vie privée à l’un grand parc. Pendant des années, c’était un club oscillant et un restaurant avec une nette S & M bord. Il avait une discothèque, un jacuzzi et une aire de jeu une pierre étroite vieux escalier circulaire. Cette série de chambres communicantes et des cabines de différentes tailles et de l’éclairage avait stocks, piloris, énorme en forme de X cadres fouetter avec martinets et autres tortures kit suspendus sur les murs pour vous optez pour un aller. Il y avait aussi beaucoup de gens démontrant comment dominant ou soumis, ils sont (généralement avec leur partenaire – à moins que vous vouliez faire du bénévolat!).

Le club est maintenant terminée, mais nous avons entendu dire que les chambres sont disponibles là-bas si on connaît le propriétaire – sans doute pas trop de Britanniques correspondent à cette description.

L’Extasia

Ce club d’exception se trouve dans un ancien domaine viticole appelé Domaine St-Jean des Sources, une voie large de la route D51 au-delà de Marseillan, environ 7,5 miles du Cap. Il est à 20 min en voiture de location ou taxi.

L’Extasia est l’un des clubs échangistes le meilleur dans le monde et pour la taille, la variété et le spectacle, il peut être le meilleur. Il a un site Web et la version anglaise a récemment été amélioré avec l’aide de la fièvre – nous avons assisté avec les Anglais et fourni une partie des cartes et du texte sur cette page.

Pour en savoir L’Extasia, vous tournez à gauche la D51, aller jusqu’à la voie et passer devant la ferme sur la gauche pour tourner dans le champ énorme de stationnement. Le restaurant Palaisia d’Occitanie s’ouvre sur ce côté. Si vous arrivez tôt, vous pourrez peut-être de se garer dans la rue près de l’entrée du club ou même sur le parking dans la cour intérieure elle-même, ce qui permettra de sauver des partenaires féminines de trébucher sur l’herbe dans leurs chaussures parti. Si non, vous avez à marcher sur le terrain et dans l’allée à la porte du club. Le Club ouvre à 10h et coûte 35 € par couple avec une boisson offerte à chaque. Après que les boissons sont de € 10 chacune indépendamment du fait qu’ils incluent les spiritueux ou tout simplement une table de mixage.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
14
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!

Sailing Nude

sailing nude Sailing Nude

Lunch on Yacht_jpg, originally uploaded by Vigla Natura.

Lunch on Yacht. Vassaliki Naturist Club set on the stunning island of Kefalonia, Greece. Opened in 2007 and a very popular resort for the discerning naturist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
12
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!

Naked Truth About Cap d’Agde

The following information is a copyright © 2003 excerpt from the 192-page travel-humor book The Naked Truth About Cap d’Agde by Ross Velton and published by Scarlett, Oh! Publishing, PO Box 6584, Villa Park, Illinois 60181 USA. You can order the book from http://www.wordcrafting.com/ or by calling 24-hr. toll-free 1-888-883-9040 (USA & Canada). The book includes 32 color photos (ISBN 0-9662683-4-2). This copyrighted excerpt is used with express permission of the publisher and author.

An excerpt from

The Naked Truth About Cap d’Agde

By Ross Velton

FAQ
Is nudity compulsory?
Around town as many people are wearing clothes as are not, although on the beach almost everyone is naked. Indeed you will raise eyebrows if you choose to wear a swimming costume on the beach, if not protests from fellow sunbathers that you should be in the nude. Women wearing something down below are assumed to be having their period, but this textile allowance is about the only exception.

The Fédération Française de Naturisme-affiliated campsite also officially requires nudism on its premises, although this rule is loosely enforced. The great thing about Cap d’Agde is that it lacks the naturist militancy found at many other resorts, which should suit first-timers and part-time nudists.

Is everyone naked everywhere and at all times?
On the beach almost everyone is naked; nudity also is prevalent at the campsite. This déshabillement is not the case in the other parts of the resort—the shops, restaurants, and other businesses—where people often opt to wear at least a wrap or a swimming costume—although you have the right to be naked at any time anywhere within the confines of the resort. In the evenings, almost everyone is wearing clothes, even if sometimes the outfits are so skimpy or revealing that they hardly merit being described as such.

What should I wear?
One of the great things about Cap d’Agde is that you can wear what you want when you want. The only place where a dress code is imposed is in the swingers clubs: men should avoid wearing shorts—unless they are of the tight-fitting and provocative variety—and women in trousers are sometimes refused entry, if not to the club itself, then to the playrooms within.

Are the people on the beach all top models?
Not at all. Although certain months (August, for example) tend to attract a younger and arguably a more attractive crowd, the overwhelming majority of people who visit Cap d’Agde are imperfect creatures—in other words, normal. Cellulite, stretch marks, wrinkles, sagging breasts, and potbellies are nothing to be ashamed of here, where finding safety in numbers is easy. You will see beautiful people on the beach—they are just outnumbered by average folks.

Can we bring our children?
No one will stop you from bringing your children to Cap d’Agde. One of the reasons the police are on the beach during high season is to protect the children—who are present in great numbers during these months—from impromptu peep shows. Parents should note, however, that despite whatever the brochures might say, the Cap is a bad imitation of a family-oriented nudist resort. Activities for children extend to the beach and pool, but most of them seem to be tacked onto the money-spinning adult entertainment package.

Is this resort town a place for the disabled?
In a placed renowned for its acceptance of all comers, handicapped people should not be deterred from visiting Cap d’Agde on the basis that they will be judged. Indeed, the disabled are well represented on the beach and around town at night. They will not attract undue attention. Wheelchair users, however, will find the resort woefully lacking in making life easier. This poor access reflects the situation in the rest of France and will be most noticeable for North Americans accustomed to relatively good wheelchair access at home.

Is the naturist quarter safe?
Judging by the number of police and private security companies patrolling the quartier naturiste these days, you can be forgiven for thinking that you have just arrived in the world’s first naked ghetto. Although thefts (particularly on the beach), aggressive behaviour, the occasional fistfight, and other such disturbances do occur, the heightened security is really to clean up the Cap’s permissive reputation. You should feel physically safe walking around the nudist resort by day or by night. Just don’t wander too far from your beach bag to avoid theft.

Is it expensive?
Compared with other places along the Mediterranean coast of France such as Saint-Tropez and Cannes, Cap d’Agde is not all that expensive. Even so, prices are inflated for the tourists, and those expecting great value for their money will be disappointed. France’s conversion to the euro in January 2002 has also made items more expensive. When converting prices from francs to euros businesses tended to round up the figures, sometimes by as much as 30%.

Who comes to Cap d’Agde?
When Cap d’Agde began, it was a naturist centre like all the others: perhaps not the most family-oriented place in France, but nevertheless a resort attracting huge numbers of naturists from all over Europe. Then around the early 1990s the swingers and alternative lifestylers began to arrive in force, changing the Cap’s reputation forever.

Nowadays, if you believe all that is written in the press, you would think that the only people who come to Cap d’Agde are those looking for sex. Although the lifestylers are abundant and easily recognisable around town, about two-thirds of the people who visit the Cap are still only interested in the naturist side of things. Couples and single men are in the majority, with families and finally single women constituting the remainder of the clientele. This mix makes for an interesting, if not always a harmonious, group of people.

Are single men welcome?
Well-behaved, respectful, and discreet single guys are not unwelcome. Add to this personality a good sense of humour, a decent appearance, a smattering of French, and something interesting to say, and you will quickly find your place. No one wants a rude, obnoxious man who thinks he has a God-given right to ogle, fondle, and penetrate anything that moves. The same goes for rude, obnoxious men with big dicks.

Is this a place for single women?
The answer to this question depends on the type of woman you consider yourself to be. Nymphomaniacs will love the Cap. Girls in a rut back home who want to get laid will find the place therapeutic. Open-minded, curious women who enjoy naturism and are possibly open to more if the chemistry is there—and this type is the vast majority—will enjoy much of what the Cap has to offer, even though they will occasionally have to make allowances for the perversities of human nature. Nothing dangerous here—just slightly shocking at times. On the other hand, Cap d’Agde is not for girls as pure as the driven snow, for whom making love with the lights on is a subject for the confessional and one-night stands a deadly sin.

Whatever type of person you may be, however, you will always be in great demand, not only by single men, but also couples and other bisexual women. Using this selling power to your advantage is the trick to having an unforgettable holiday in Cap d’Agde. But if you just want to read your book on the beach, you will be happy, too.

Is there a lot of prostitution?
Somewhat surprisingly, no. Even with too many horny single men to go around, professional ladies aren’t on hand to deal with the overflow. Prostitution is strictly forbidden in the swingers clubs, and rarely will you see evidence of it elsewhere in the resort.

Is it gay-friendly?
Yes and no. On the one hand, a section of the beach is unofficially reserved for homosexuals, be they male or female. Gay singles and couples inhabit many of the resort’s apartments and have a significant presence at the campsite.

On the other hand, the number of facilities specifically oriented to the gay market is dwindling year on year. Apart from a bar, a club, and a couple of restaurants, few places exist where gays can go to meet like-minded people. The pickings are particularly thin for lesbians. Having said this, the Cap is an amazingly tolerant place, and people rarely feel uncomfortable on account of their sexual preferences—unless those desires are illegal.

Is sex compulsory?
Little is compulsory in Cap d’Agde. If you choose to spend your days sunbathing on the swingers beach, expect absolutely no obligation to participate in the sexual activity taking place at any given moment. Likewise, you are perfectly entitled to visit a swingers club without doing anything sexual. The chances are that you will have been invited to a private party because you have expressed an interest in playing, but even here there is no obligation. Make clear from the outset that you only want to go so far so no confusion exists.
This communication is no different from conventional dating. And though the French style of seduction can often seem quite pushy, a polite but firm ‘no’ or the removal of a hand from a thigh is invariably respected. Read more »

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
11
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!

Plage Naturiste Nudite Obligatoire

Nudite Obligatoire

Cap D’Agde nude beach nudity is mandatory. “Plage Naturiste Nudite Obligatoire” That is done to keep out voyeurs & gawkers.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
7
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!

Nudists vs Swingers Cap D’Agde

France’s nudist mullahs ‘at war with swingers’

Cap D’Agde Swingers Nude Beach

Cap D

One of Europe’s most famous nudist colonies has become the subject of an unusual investigation by French detectives after the destruction of three nightclubs in fires blamed on naturist “hardliners”.

The normally peaceful Cap d’Agde, a magnet for nudists in the south of France, has been plunged into anxiety. Investigators suspect “fundamentalist” naturists of harbouring a grudge against the échangistes, or swingers, who are drawn to the town by the promise of sex.

A so-called boîte échangiste, or wife-swapping club, called Glamour, where couples engage in group sex, was the first to be razed, in April. The next day the Palme Ré, another orgy venue, went up in flames. In September the Tantra club and Zen, its neighbouring bar, were destroyed in blazes.

Cap D

Nobody was hurt but the fires have shocked a community whose crime rate has been dominated until now by cases of exhibitionism. Recently, police had to intervene as a man whipped his wife on the balcony of an apartment for the gratification of spectators in the courtyard below. “Generally we let them get on with it,” said a spokesman for the local gendarmerie. “But when there are complaints about improper behaviour, we have to act.”

Tensions have arisen between the naturists, who believe that nudity is a healthy choice of lifestyle and nothing to do with sex, and the échangistes, who are attracted to nudist camps by the prospect of multiple partners.

“What goes on in certain places is not naturism,” said Guy Delfour, former head of the French federation of naturism. “Nudity is just one element of naturism. There are other values to recognise, such as the protection of nature.”

Some in Cap d’Agde attribute the fires to fundamentalist “mullahs of chaste nudity”, as one magazine called them, who have often harangued holiday-makers venturing onto nudist beaches in bathing costumes. Others denied that naturists could have been involved.

“We don’t want to put the échangiste places out of business,” said Gilles Beaumont, a naturist and regular at Cap d’Agde. “It’s true that we don’t like being mixed up with the swingers. But we respect other people and their right to behave as they please.”

via France’s nudist mullahs ‘at war with swingers’ – Times Online.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
3
Rate this photo.
Thanks!
An error occurred!